Hvad siger klienterne?

Kiropraktisk Klinik, Århus

“Mike har været tilknyttet Kiropraktisk Klinik, Park Allé, Aarhus, siden den 25. juni 2012. Han er en dygtig massør, hvilket vi fandt ud af på hans første arbejdsdag, da flere patienter fortalte, at det var den bedste massage, 

de nogen sinde havde oplevet. Han masserer godt til, så du vil kunne mærke det, og det er effektivt. 

Vi er derfor glade for at arbejde sammen med Mike og kan varmt anbefale ham til alle jer,
der overvejer et forløb hos en massør.”

 - Kiropraktor Laila Hansen www.kiropraktorparkalle.dk 

 

Piriformis syndrom og slidgigt

Har du ondt, så tøv ikke 10 sek. på at beslutte dig for at ringe til Mike og få en behandling.

 

Min oplevelse med Mike er kun positiv. Han er utolig dygtig og professionel og ved alt om kroppens funktioner. Han er en fantastisk person, som kan sit "håndværk", og samtidig har han humor, som jeg sætter pris på.

 

Jeg har haft kroniske smerter i 5-6 år pga. Piriformis syndrom med afklemning af iskiasnerven samt slidgigt i hofterne. Jeg har ikke kunnet fungere optimalt i alle disse år. Jeg er opgivet af div. speciallæger og fået besked på, at jeg er blandt de 20 %, som ikke kan smertebehandles (jeg kan selvfølgelig dopes med medicin og opereres, men har sagt nej tak). Jeg fandt heldigvis vejen til Fysklinik.dk, og det har været en fantastisk oplevelse. Jeg har pt. fået 3 behandlinger, og de har virkelig udført et mirakel for mig. Da jeg mødte op på klinikken første gang, var min smerte på 10. Efter første behandling var den nede på 7-8, og jeg kunne for første gang i 5-6 år ligge på siden og sove/læse. Det er en fantastisk oplevelse. Jeg har nu fået 3 behandlinger, og min smerte er nede på 5. Det er som at blive født på ny. Jeg ved, at jeg ikke slipper Mike's behandlinger lige med det samme og vælger at få flere behandlinger.

 

Har du smerte, har du en skade, eller trænger du bare til at få lidt velvære, så ring til Mike. Du vil aldrig fortryde det.

 

 

– Margit Bertelsen, Aalborg

 

 

 

 

Søren Søgaard

Søren Søgaard - Mountainbike atlet
Nordisk mester 2016 og samtlet vinder af XCM liga
Søren Søgaard får løbende behandlinger hos Fysklinik.dk, for at forebygge skader og restituerer hurtigere efter træning

Her er Søren i aktion på sin Mountainbike og til højre kan du se Søren sammen med Michael Rasmussen(Tidligere Tour de France deltager) og MTB klubben Racing Viborg.

 

 Rytter. Hanne JuelEfter at have døjet med skuldersmerter i 1,5 år, og min nattesøvn var ikke eksisterende, ondt døgnet rundt, og diverse ortopædkiruger, reumatologer, blokader osv ikke havde haft nogen synderlig effekt på smerterne. 
Jeg søgte hjælp hos Mike, da han har bred erfaring med behandling af sportsfolk eller bare generelt med behandling af folk.
Heste, har altid været en stor del af mit liv, og idag er det min levevej. For at jeg kan ride optimalt er det en nødvendighed, at jeg er afspændt og i balance, dette var ikke muligt pga af kraftige smerter, men Mike gav sig i kast med problemerne.
Efter første behandling, som bestod af massage, kinesiotape og akupunktur, sov jeg for første gang igennem i 1,5 år, ikke 100% smertefri, men meget bedre. Efter et par behandlinger mere, er jeg nu ude af stærkt smertestillende medicin, og min hverdag er absolut tålelig igen, ridningen er blevet lettere både for hesten og jeg, da jeg er mere lige og afspændt, da jeg har gået med disse enorme spændinger så længe, må der forventes yderligere behandlinger.
Jeg kan varmt anbefale Mike, og hans behandlinger, de har været guld værd for mig.

--Hanne Juel

Pro Windsurfer

Kenneth Danielsen

Sponsoreret af Fysklinik.dk

 

 

Kenneth Danielsen får løbende behandlinger hos Fysklinik.dk

For at forebygge skader og restituerer hurtigere efter træning

Kenneth danielsen blev nr 6  i årets worldcup  klitmøller 2015

Fitness Atlet

Josephine Sander

Sponsoreret af Fysklinik.dk

Josephine Sander
Nr 1 ved Dm i Bikini Fitness 2015

Josephine Sander

Får løbende behandlinger hos Fysklinik.dk

For at forebygge skader og restituerer hurtigere efter træning

Josephine Sander blev nr 2 ved Norway Open 2015