Rastløse ben

 

 

 

 

RLS (RESTLESS LEGS/ RASTLØSE BEN)

Som patient med RLS (Restless legs/ Rastløse ben), kender du følelsen af uro i dine ben, behov for at røre en eller flere lemmer, på grund af spontan optrædende følelse af ubehag i disse.

 

Symptomerne opstår eller forværres kun i hvile. Fysisk aktivitet giver lokal lindring. Man er ude af stand til at være helt stille med kropsdelen, når besværet opstår.

 

RECOVER4YOU KAN HJÆLPE TIL AT SKABE RO

Behandling med Recover4you kan gennem den øgede blodgennemstrømning være med til at skabe ro og en dæmpning af nervesignaler, ved at øge mængden af dopamin, som menes at være med til at lindre symptomerne. Den massage effekt Recover4you giver, kan være med til at stimulere nervesignalerne, der kan være med til at skabe rastløsheden.

 

GENVIND ENERGIEN MED RECOVER4YOU

Symptomerne kan være træthed, snurrende og til tider smerte, grundet det tryk det skabes i ben eller arme. Når der står væske i arme eller ben, blokere det for den naturlige blødgennemstrømning, hvilket gør man ikke får tilstrækkelig ilt og næring ud til muskulaturen, dette mærkes ved manglende udholdenhed, man kan ikke være aktiv så længe af gangen, inden der kræves et hvil og man skal samle kræfter. Genvind energien og livskvaliteten med blot 20 min. behandling, samt opretholder et god og velfungerende kredsløb.

 

HVAD ER RLS (RESTLESS LEGS/ RASTLØSE BEN)

Op til 5-10 procent af befolkningen lider af Restless Legs, forkortet RLS. I dag er sygdommen desværre oftest overset, og mange læger ved slet ikke, at den eksisterer.

Lidelsen kan være svært invaliderende og påvirke patienternes livskvalitet betydeligt. RLS er karakteriseret ved en uimodståelig trang til at bevæge benene ledsaget af en kriblende, krablende, sovende, brændende og undertiden stærkt smerterne følelse dybt inde i det ene eller i begge ben.

 

Symptomerne forværres eller opstår kun i hvile, og der er normalt en typisk døgnvariation, idet symptomerne er værst aften og nat. Den hyppigst klage ved RLS er derfor forstyrret nattesøvn og dagtræthed. RLS diagnosticeres som regel hos midaldrende personer, men mange mennesker kan spore deres RLS-symptomer tilbage til barndommen. Der blev det kaldt ”vokseværk”, eller barnet blev kaldt ”hyperaktivt”, da det var ude af stand til at